barabrollopstankar.blogg.se

En blogg om allt vad bröllop innbär :)

Tema dricka!

Publicerad 2012-11-19 14:26:00 i Allmänt, Planering,

Vi vet hur vi vill ha det ang drycken till bröllopet, vill inte avslöja för mycket. Men kom över jätte fina tips från Vintage Honeymoon... Här kommer de
 

8 handfasta tips:

1. Gäster tar oftast mer av fördrinken än av dessertvinet, vill du uppfattas som generös se till att det finns så att man kan fylla på glas, skåla i tomma glas är ett big no no.

2. Bjud inte för starkt i början, förutom att gästerna kanske ramlar av stolen till varmrätten smakar maten inte lika nyanserat om man är berusad och tungan lite domnad. Om ni är rädd för stelhet, påverka detta genom uppdrag, sång, trevliga skålar och bordsplacering.

3. Bjud alltid på något som är gott för sitt pris, oavsett ekonomi. Hellre en god lager än fula bubblor. Tåls att sägas igen!

4. Är det varmt går det generellt åt mer, framförallt om det innehåller dans. Fyll på med massa is och lyxigt fruktigt vatten så slipper ni hitta någon i en buske.

5. Är det kallt bjud på rumstempererat och gärna en varm fördrink, varmt cider med en kanelstånd och stjärnanis är lyx!

6. Om ni handlar på Systembolaget får man lämna tillbaka mot kvitto i två veckor.

7. Se alltid till att ha lika påtänkt alkoholfritt utbud, ickedrickare får ofta välja på kola eller mineralvatten och hur kul är det till en hjortfilé? Jag lovar att om ni tänker på dem så har ni garanterat ett par nöjda gäster. Systembolaget har ett mycket bra utbud på mohijtoblandning, svartvinsbärsmust, cider, alkoholfritt öl etc.

8. Och sist men inte minst, självservering är dyrt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela